Chcete-li podstatně ušetřit za dovolenou a nebojíte-li se s objednávkou vyčkávat až do poslední chvíle, zkuste super last minute zájezdy. Ty vám poskytnou dovolenou se slevou začínající na 25% a končící i za hranící 50%. Jedinou nevýhodou je fakt, že odlétáte během několika málo dní a v některých případech i hodin.


Běžné last minute zájezdy poskytují slevy od 15% do 25%, což už samo je sleva, která stojí za zvážení. Super last minute zájezdy ale poskytují slevy i ve výši 50%. Výběr bude podstatně omezen jednotlivou nabídkou, což vždy nenaplní vaše představy o vybrané destinaci a také odletem zpravidla do několika dní. Na rozdíl od klasických last minute zájezdů jsou ty nejvýhodnější super last minute často vyprodané do pár hodin od uveřejnění.

Kde si prohlédnout nabídku super last minute zájezdů?

Supe last minute zájezdy nabízí zpravidla všechny větší cestovní kanceláře typu Čedok, Fischer, Blue Style či Firo Tour – všechny nabídky na jednom místě najdete u cestovní agentury Student Agency na portálu www.dovolena.cz. Mimo českých cestovních kanceláří tu najdete i ty německé, jejichž nabídka bývá ještě mnohem výhodnější.

Kam se lze vydat?

letadlo Super last minute zájezdy jsou nabízeny do všech oblíbených destinací, jako je Řecko, Turecko, Itálie, Chorvatsko, Egypt, Španělsko či Tunis.

Mimo klasických destinací ale objevíte u super last minute také exotiku. Lákají zejména Kapverdské ostrovy, Mexiko, Dominikánská republika, Kuba, Thajsko, Keňa, Mauricius či Maledivy. U vybraných exotických destinací je výhodou odlet zpravidla do 10ti dní, kdy se musí vyřídit nezbytné formality a víza.

Abychom tedy celkově shrnuli super last minute zájezdy. Komu nevadí, že bude na dovolenou čekat až do poslední chvíle, bude mít už téměř sbaleno a bude vybírat lokalitu dle aktuální nabídky tomu tento typ zájezdů vřele doporučujeme. Naopak patříte-li mezi lidi, kteří potřebují mít naplánován odlet dopředu, raději se poohlédněte po běžných last minute zájezdech nebo first minute zájezdech.